Naručivanje

  Ime i prezime:

  Grad (Opština):

  Adresa za slanje:

  Telefon:

  Količina:

  1 Kakilak2 Kakilaka3 Kakilaka

  Često postavljana pitanja:

  Šta da uradim kako bih postigao najbolji efekat Kakilaka?

  Opustite se! Optimalan rezultat defekacije ćete postići ako ste relaksirani tj. da se osećate kao kod prirodnog čučnja. Defekacija će biti jednostavnija konstantnom upotrebom Kakilaka jer će se telo vrlo brzo navići na prirodni položaj tela.

  Koliko često treba da koristim Kakilak?

  Koristite Kakilak svaki put kada vršite nuždu. ...čak i kada vršite "malu" nuždu!

  Šta mogu da očekujem od Kakilaka?

  Koristeći Kakilak, u početku se možete osećati čudno, dok ne naviknete telo na drugačiji tj. zdrav način defekacije. Za većinu ljudi poboljšanja su vidljiva odmah posle korišćenja Kakilaka, dok je nekima potrebno neko vreme da se naviknu na čučanj.

  Dostava i način plaćanja

  Kada primimo Vašu porudžbinu Kakilak šaljemo u najkraćem mogućem roku (1 radni dan). Ukoliko Vam ne stigne u roku od 3 dana molimo da nas kontaktirate na mail kakilak@kakilak.rs. Sve porudžbine  isporučujemo kurirskom službom Post Express u prepodnevnim satima. Postoji mogućnost da će Vam kurir poslati SMS pre isporuke. Ukoliko ne budete kod kuće u trenutku isporuke kurir će Vam ostaviti obaveštenje u poštanskom sandučetu i Vašu pošiljku ćete moći da preuzmete narednih 5 dana u najbližoj pošti. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema pri isporuci, molimo da nas o tome obavestite.